Skip to content

De koffie staat altijd voor u klaar!

Persoonlijk en betrouwbaar!

Samen kunnen we alles!

U bent altijd welkom!

Denken in oplossingen!

Logo Van Wijnen Administratiekantoor Kaatsheuvel
Menu

De koffie staat altijd voor u klaar!

Persoonlijk en betrouwbaar!

Samen kunnen we alles!

U bent altijd welkom!

Denken in oplossingen!

Logo Van Wijnen Administratiekantoor Kaatsheuvel

Elk jaar komt het weer terug. De inkomstenbelastingaangifte, die veel mensen moeilijk vinden om zelf in te vullen.

Vooral bij ingewikkelde zaken, zoals een tweede woning, komt die woning in box 1,2 of 3 terecht?

Word deze verhuurd of is het een vakantie woning? Of je hebt grond gekocht en gaat een woning zelf bouwen? Je wilt zonnepanelen of je hebt aandelen? Wat is de peildatum van mijn WOZ-waarde van mijn woning? Welke aftrekposten zijn er allemaal? Welke jaaropgaven heb ik allemaal nodig? Hoe verwerk ik loon, pensioen of uitkering uit het buitenland? Hoeveel bedraagt het heffingsvrije vermogen voor mijn bank- en spaartegoeden? Heb ik recht op een AOW uitkering voor alleenstaande? Zo zijn er ontzetten veel financiële zaken voor de particulier en natuurlijk voor de ondernemer om te moeten verwerken. Wij nemen deze last graag van uw schouders af. Onze expertise en advies zullen ervoor zorgen, dat uw aangifte correct de deur uitgaat.

 

Wij verwerken ook eventuele voorlopige aanslagen voor u. wij doen partneraangifte met verdeling, verzorgen uw toeslagen, zoals huur-, zorg-, en kinderopvangtoeslag en kindgebondenbudget. Wij hebben uw Digi D niet langer nodig, want wij doen uw aangifte via ons aangifte programma.

Hoe gaat dit nu in zijn werk? Komt u als nieuwe klant binnen? Dan nemen we de tijd voor een gratis vrijblijvend gesprek, zodat we elkaar wat beter leren kennen, want we verwerken natuurlijk uw financiële maar ook zeker uw privézaken. U kunt dan uw vragen stellen aan ons en kunnen wij u advies geven.

 

Heeft u besloten om bij ons uw aangifte inkomstenbelasting te laten verzorgen, dan vragen wij u om alle stukken voor de aangifte bij ons in te leveren. Dit kan zowel digitaal als persoonlijk, die keus laten we aan u over. Van tevoren vragen wij u wel om de checklist inkomstenbelasting in te vullen. Deze kunt u vinden op de site onder het kopje documenten. Zo hebben wij al uw algemene gegevens, en weet u wat u allemaal moet inleveren bij ons om uw aangifte goed te kunnen verwerken.